Servitization

Onze core business is servitization: de transformatie van verkoop van producten naar dienstverlening. Dat zorgt voor een maximale benutting van grondstoffen en geoptimaliseerde flexibiliteit. Dit geeft voordelen op zowel ecologisch én financieel vlak! Door middel van ‘The Service Factory’ activeert LAMMP Servitization initiatieven.

Enviromental & social governance

Elk project is uniek. LAMMP richt zich volledig op uw specifieke noden en verwachtingen. Via intensieve workshops, brainstormsessies en interviews ontdekken we wat voor u belangrijk is en hoe we toegevoegde waarde kunnen bieden.

Environmental

De zorg voor het milieu, klimaat en onze natuurlijke omgeving is van cruciaal belang voor toekomstige generaties.

Social

Bij LAMMP draait het om mensen. Met toenemende werkdruk, stress en burn-outs was sociaal welzijn nog nooit zo belangrijk. Het ontwerp en de faciliteiten van gebouwen bieden de mogelijkheid om welbevinden sterk te verbeteren.

Governance

We zorgen voor transparantie, opvolging van duurzaamheid en sociale welvaart door middel van data, analyses en een sterke digitalisatie. Feiten creëren kennis en inzicht. We delen onze expertise en tools graag met onze partners.

Ontzorgen

Welke doelstellingen of verwachtingen u ook heeft, LAMMP ontzorgt volledig! Wij fungeren als integrator tussen facility-, property- en assetmanagement en nemen alle administratie op ons. U kan zich steeds richten tot één aanspreekpunt, focussen op uw core-business en LAMMP zorgt voor de rest!

Digitalisatie

LAMMP realiseert wat zij belooft dankzij haar unieke digital backbone! Onze technologie verduidelijkt de synergiën tussen facility-, property- en asset management. Alle relevante gegevens worden samengebracht en geanalyseerd in één genormaliseerde database. Dat levert waardevolle praktische en financiële inzichten op.

Digitale backbone

Smart buildings gaan verder dan slimme technologie. Data vertelt ons hoe gebouwen worden gebruikt en hoe we daarin kunnen optimaliseren. LAMMP brengt alle data voor u samen!

Analyse & inzicht

Dankzij onze online en real-time dashboards bent u altijd en overal op de hoogte van het gebruik, verbruik en de dienstverlening in uw gebouw. Staat er ergens een deur open terwijl de airco nog aanstaat? Is er melding van te hoog waterverbruik? Alle informatie is altijd en overal raadpleegbaar en u kan ook opteren voor pushnotificaties.

Dashboards

Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk en duidelijk. Wij geloven in transparante en vertrouwensgebaseerde partnerships.

Research & development

Duurzaamheid op wetenschappelijke basis. We investeren meer dan 20% van onze omzet in wetenschappelijk onderzoek naar hoe we gebruikers kunnen sensibiliseren omtrent duurzame keuzes.

Antwerp Management School

Daarvoor werken we samen met de Antwerp Management School (AMS) en richtten de LAMMP-leerstoel op: een continue onderzoek naar het gebruikersgedrag binnen gebouwen en hoe dat duurzamer gemaakt kan worden.

Maak een afspraak

Elk project is uniek. LAMMP richt zich volledig op uw specifieke noden en verwachtingen. Via intensieve workshops, brainstormsessies en interviews ontdekken we wat voor u belangrijk is en hoe we toegevoegde waarde kunnen bieden.