Michael Peeters

CEO & Founder

Michael is een echte digital native met roots in de analoge vastgoedsector. Hij is een fervent voorvechter van duurzaamheid door technologie. Naast zijn technologische know-how en technische input, leidt hij ook het team. Michael blijft LAMMP voortdurend upgraden dus voor opmerkingen of feedback kan je altijd bij hem terecht!

Voorspellingen maken is moeilijk, zeker als het over de toekomst gaat!

Bart Wallyn

COO

Dankzij Barts jarenlange ervaring in de sector, is hij de ideale voortrekker van alles omtrent facility- en propertymanagement. Samen met zijn team, leidt hij alles in goede banen. Het gebruik van de digitalisatie, het implementeren van analyses en integreren van de juiste service partners bij klanten is key in het succes van LAMMPs beheersopdrachten.

I have not failed. I’ve just found 10.000 ways that won’t work

Lisa Hoornaert

Head of sustainable transformation

Lisa gelooft sterk in servitization en hoe dit proces de wereld kan veranderen. Ze legt zich dan ook dagelijks passioneel toe op de kunst van het omzetten van producten naar services. Met haar ervaring in facility management en als Implementation Consultant voor software- en SMART-projecten is Lisa the right woman for the job!

Today a job, tomorrow the world.

Stéphanie Beyens

Client Support & Marketing

Stéphanie tackelt niet alleen onze operationele en financiële administratie, maar is ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Stéphanie ondersteunt het team waar ze kan en volgt onze klantenrelaties nauwgezet op. Haar uitgebreide ervaring als Event Manager en Care Team Officer maken van haar een echte team-player.

Komt wel goed!

Achilles Hannecart

ESG Developer

Sommige projecten vragen extra aandacht op het vlak ESG aspecten. Achilles voelt zich als een vis in het water in de zee van informatie omtrent Environmental, Social en Governance; van innovatieve financiële constructies tot circulariteit en sustainability.

Doe het goed of doe het niet.

LAMMP is actief lid van

Maak een afspraak

Elk project is uniek. LAMMP richt zich volledig op uw specifieke noden en verwachtingen. Via intensieve workshops, brainstormsessies en interviews ontdekken we wat voor u belangrijk is en hoe we toegevoegde waarde kunnen bieden.