Wat is your-product-as-a-service?

Your-product-as-a-service (YPAAS) is een business model van servitization: de klassieke aankoop van producten wordt getransformeerd naar dienstverlening. Als fabrikant blijft u eigenaar van uw product en bent u verantwoordelijk voor onderhoud en kosten.

Klanten betalen een vast bedrag voor services: zo kopen ze geen lampen of verwarmingsinstallaties, maar wel ‘licht’ en ‘warmte’. Servitization is duurzaam, rendabel en een belangrijke stap richting een circulaire economie.

Een volledig nieuwe markt aanspreken

U verkoopt geen product, maar zorgeloze dienstverlening. Een volledig nieuwe markt biedt zich aan: lange-termijn contracten én een hoog potentieel op nieuwe klanten.

Meer en gecontroleerd rendement

Haal meer rendement uit uw investeringen. Door een service aan te bieden, worden de gebruikte materialen en resources zo lang mogelijk benut. Dat stimuleert op zijn beurt weer productinnovatie.

Optimalisatie door user feedback

LAMMP levert real-time data met inzichten over performance en gebruik. Zo kan u gericht uw product en service optimaliseren.

Meer en gecontroleerd rendement

U laat zien aan de wereld dat u vertrouwen hebt in uw merk. Dankzij product-as-a-service garandeert u kwaliteit en duurzaamheid.

Hoe helpt Lammp?

Als enige op de markt helpt LAMMP uw product te transformeren naar een dienst. Wij ontzorgen u van A tot Z. Nieuwe klanten aanspreken, opstarten van overeenkomsten en de volledige opvolging.

Eén aanspreekpunt

Wij fungeren als tussenpersoon tussen producent en consument. Wij begeleiden bij het opstellen van de overeenkomst en doen de opvolging.

Digitale marktplaats

Via ons online platform brengen wij producenten, bouwprofessionals en consumenten met elkaar in contact. Een clear-cut overzicht van de diensten van morgen.

Real-time data en analyses

U bent altijd up-to-date met de performance van uw services dankzij onze gebruiksvriendelijke dashboards. Ze tonen met real-time data en analyses duidelijk aan hoe uw dienstverlening presteert.

Constante user-feedback

LAMMP zorgt voor voortdurende marktinzichten, meer voeling met de klant en mogelijke productoptimalisaties die daaruit kunnen voortvloeien.

Maak een afspraak

Elk project is uniek. LAMMP richt zich volledig op uw specifieke noden en verwachtingen. Via intensieve workshops, brainstormsessies en interviews ontdekken we wat voor u belangrijk is en hoe we toegevoegde waarde kunnen bieden.