Centrale marktplaats

De toekomst ligt in slim bouwen met respect voor onze natuurlijke omgeving. LAMMP is uw partner bij het realiseren van uw duurzame ambities. U kan rekenen op:

01.

Online centrale marktplaats

Een online centrale marktplaats met een volledig overzicht van circulaire bouwtechnieken & -services

02.

Technologiëen & producten

Advies over duurzame technologieën & producten

03.

Materialenpaspoort

Digitale gegevens van gebruikte materialen en producten, zoals hun geschiedenis, de mate waarin ze kunnen worden hergebruikt, ...

100% contractueel gegarandeerde OpEx

The service factory

Door middel van servitization, het ombouwen van producten naar services zetten we investeringskosten om naar operationele kosten. De CapEx verlaagt en we creëren een stabiele, voorspelbare OpEx.

Online centrale marktplaats

Eén online platform met een nauwkeurig overzicht van alle prijzen, informatie én de optimale synergie tussen de verschillende producten.

User centered design

Sneller inspelen op gebruikersnoden zonder grote investeringen. LAMMP’s Service Factory creëert ongeziene flexibiliteit: zowel bouwtechnisch als op vlak van facility management, zodoende kunnen we de kwaliteit van leef- en werkomgeving continu verbeteren!

Technologie kan mensen stimuleren tot het maken van duurzame keuzes. Wij investeren daarom in research & development bij de Antwerp Management School. Het doel van het onderzoek? Hoe technologie mensen kan bewustmaken en nudgen naar positieve, duurzame keuzes.

Correcte informatie over kwaliteitslabels

Voor het bekomen van duurzaamheidslabels en -certificaten moet aan de nodige eisen voldaan worden. Die informatie is vaak moeilijk te vinden en concreet af te stemmen op materiaalkeuze en ontwerp. Op onze centrale marktplaats kunt u filteren op zulke labels zodat u de juiste services en materialen kunt kiezen.

Van BIM-model naar digital clone

Digital twins zijn het verleden, digital clones de toekomst. Wilt u graag de voordelen ontdekken voor uw project? Lees dan zeker meer over het debuut van hybridisatie!

Value engineering process

Elk project is uniek. LAMMP richt zich volledig op uw specifieke noden en verwachtingen. Via intensieve workshops, brainstormsessies en interviews ontdekken we wat voor u belangrijk is en hoe we toegevoegde waarde kunnen bieden.